Classic in the whutnut

Musik, kvinnor och sprit

V-V-VECKA F*CKING 7!

with 3 comments

Det här dök tidigare i morseupp i min inbox. Jag har ingen aning om vem som har skrivit det men som ”subject” hade personen skrivit ”Något till din blogg!”. Jag tror att personen går eller gick på antingen Samskolan eller Sjölins, av kvalitén på texten att döma. Hur som helst, fruktansvärt underhållande läsning! HAHA

”Hej! Jag skrev detta som en uppgift i skolan för länge sedan men insåg hur oseriöst det skulle ha framstått, inte MVG direkt 😉 du kommer märka att jag mitt i texten bestämmer mig för att inte skicka in den till läraren hehee hur som helst tänkte jag att det kunde vara kul om du la upp den på bloggen, du verkar ha en del läsare. Alla namn är ändrade för att inte avslöja några detaljer. Eller kanske inte alla ;P Trevlig läsning!! Puss

Yeeeeeeeeeeees! GUUD VA KUL! Äntligen, som vi har väntat, Val Thorens 2007! Vi skulle iväg, ett skönt gäng, och på menyn stod skidåkning, snygga killar och framförallt afterski utan mamma och pappa!!

En kväll i september när vi suttit hemma hos Julia och slappat och kollat på desperate ringde Lisa. Hon lät helt uppspelt så jag satte på högtalartelefon så Julia också skulle kunna höra: ”Vi ska…”, och som för att göra oss mer förväntansfulla höll dom inne på det i några sekunder, ”..till fucking jävla VAL THORENS!!!”
Jag minns hur mitt hjärta började klappa fortare. Visst hade jag hört killarna i trean pratat om skidsemester och vecka sju men hade inte tänkt så mycket på det. Nu började Lisa babbla typ hur fort som helst om olika bussar som vi skulle ta och hotel som vi skulle bo på. Till sist frågade hon ”Ni får väl åka? Ni får väl åka för era förädrar?”
Jag tänkte direkt att jag inte skulle få. Alla år innan hade vi varit i Sälen över sportlovet och jag tänkte att jag hade hört mamma prata om att det skulle vi även göra nästa år. Dessutom hade pappa gett mig utegångsförbud när han hade behövt hämta mig för att jag hade däckat på Johans fest för två månader sedan. Han hade sagt att om han fick reda på att jag drack igen skulle det inte bli roligt.
”Ja, det är klart vi får åka”, skrek jag och Julia i kör. Jag var tvungen att ljuga, det skulle bli så himla pinsamt annars.

Fyra månader senare satt vi på bussen. ALLA, jag menar ALLA, var där! I fyra månader hade jag sparat studiebidraget, slitit på cafét och fjäskat för mamma och pappa. Dom hade tillslut gått med på att låta mig åka och nu satt jag där!! Anna, Lisa, Julia och jag skulle bo i samma rum. Vi hade skojat hur mycket som helst om hur illa det skulle gå. Anna skulle lägga sina tamponger överallt, Lisa skulle spy ner toaletten varje kväll och Julia skulle dra hem alla jävla killar hon hittade.

Veckan gick. Afterskin var helt sinnes och kvällarna på nattklubben Tango spårade varje gång. Många sjuka saker hände men framför allt fick jag minnen för livet!!

Jag vet att jag bara hade sex med en person och krökade lagom mycket men vissa borde fan ha varit lite lugnare. Tråkigt också att vissa blev så blåsta HAHA

Sickar med en länk till en film som ligger uppe på youtube, marc brodd har gjort den, sjukt skön med många olugna men sinnnessjukt sköna bilder.

TAGGAAAA!! Vi ses i St. Anton 2009!! Var på er vakt, lammkött!!”

Och lite stulen musik till bussen hallåååå:

John Dahlbäck – Out There (Dim Chris Remix)

DJ DLG – Your Eyes

Mylo – Drop The Pressure (Bale & Voltaire Remix)

Ian Carey – Redlight (Original mix)

Daft Punk – Harder, Better, Faster, Stronger (Deadmau5 & Glenn Morrison Remix)

Mylo – Otto’s Journey

Arno Cost & John Dahlbäck – Golden Walls

Pryda – Pjanoo (Ross Paterson’s Love of Sax Re-Edit)

Daft Punk VS Boys Noize – Harder Better Faster Stronger & Lava Lava (Mr. Gaspar Mashup).mp3

John Dahlbäck – Pyramid

Horny United – Crazy Paris (Klaas Remix)

Nikki Belucci – Get Up (Burnett & Cooper Remix)

Mylo – Drop The Pressure (Remix Remix)


Annonser

Written by Olle

februari 5, 2009 den 10:13 e m

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. detta gjorde min dag hhahahhaa

  viktor augustino

  februari 5, 2009 at 10:44 e m

 2. varför har du tagit en text från snyggast och inte lagt upp alla i samma rar?

  vegerN

  februari 6, 2009 at 1:28 e m

 3. Jag måste säga att jag läst din kommentar ett otal gånger och är nästan fortfarande lika oförstående som när jag läste den först. Menar du att jag har kopierat den här historien från Snyggast.se? Vill du att jag lägger alla låtar i en och samma fil?

  Olle

  februari 6, 2009 at 2:16 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: