Classic in the whutnut

Musik, kvinnor och sprit

cheese

leave a comment »

Tre Kronor

Alla minns Tre Kronor men minns alla hur det slutade? Det är här måste vara något av Svensk Televisions absoluta höjdpunkter. En bra avslutning på en såpa där allt från knivmord till ufon var vardag för invånarna i Mälarviken.

Saxat från Wikipedia: ”I sista avsnittet sprängs Tre Kronor (Restaurang, kyrka och träningssal) i luften och nästan alla i serien dör

HAHAHA

Det é Sommar

Alla minns även sommar-rappen med Ph, Ramberg och Daniel Tervaniemi, eller? Vi som minns den kommer också ihåg hur skön den var; alla gillade den. Grabbarna i den här filmen gillade också den. Det blir ganska så uppenbart när man 20 sekunder in i klippet får se en närbild på högtalare innuti en moped, fastmonterade(!) och omgett av något rosa och luddigt samtidigt som tre fjortisar står och diggar till Det é Sommar, framfört av de före detta raplegenderna. Klassiker!

(lägger upp den som mp3 också, jag vet att ni vill)

Ph, Ramberg & Donatello – Det é Sommar

Snabba Cash

Det handlar om snabba cash, enligt Paul Pin2. Och jag skulle nog påstå att den här killen har koll. Men på något sätt så känns det som han ordförråd sinkar hans rap. Vissa ord passar helt enkelt inte in i hans gangsterrap.

Men kom ihåg: ”I den kriminella världen kan pengar ha samma värde som liv”

Ebba Hultkvists guldbaggeinsats

HAHA! Detta är så roligt att folk kommer tycka jag är dum i huvudet. Stackars Ebba; blir påsatt av julhunden. Som om det inte vore nog så blir dom påkommna. Underhållnig på hög nivå!

Våldtäkten

Jag är en hemsk person men detta är ännu hemskare. ”Tar hennes oskuld och försvinner därifrån. Hon lämnas chockad, det känns som ett hån”. Haha, klart som fan det känns som ett hån..

The Landlord

Will Farell är ett jävla geni och här är beviset!

Fabio

Annonser

Written by Olle

februari 2, 2009 den 11:22 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: